söndag 23 februari 2014

Söndag



Så var då den där söndagen här igen..
Att-åka-hem-dagen..
Att säga hejdå till bonus familjen... Men så underbart skönt att höra att man redan är saknad💕 


Mie har ju haft sportlov den här veckan, så vi passade på att ta några extra dagar hemifrån. Alltid skönt att komma iväg och göra något annat än att gå i samma trall där hemma.. Så när bonusfamiljen var på jobb och skola, passade vi på att ha riktiga slappemornar till en si så där fram till lunch ;-)


Att få spela wii i timmar, och äta frukost vid lunch och inte ha några måsten förrän det var dags att hämta upp övriga...


I lördags drog vi ut till Endre. Det ligger ca 1 mil utanför Visby. Det har öppnat världens mysigaste butik/café i ett litet hus vid Tingshuset. Där kan man fika för 40kr för kakbordet, och då äter man så mycket som samvetet tillåter ;-) Dessutom är det en liten inredningsbutik.. Kan inte bli bättre. Fika och inredning på samma gång. Precis så där som jag drömmer om att öppna någon gång :-)
Men är ni i krokarna så måste ni besöka "Välkommen H.E.M"


Nu är det 3 timmars båtresa hem igen... Tiden sniglar sig fram och sedan tar vi 1,5 timme i bilen med. Väl hemma så måste jag jobba med en stund.. Men sen...sen kanske jag med får lite skön söndag :-)

Hoppas ni haft en skön helg!

❤️P


1 kommentar:

  1. God morgon vännen! Hoppas resan hem gick bra igår. Då var det måndag igen, bara att bita ihop och se glad ut ;-) Hoppas du får träffa din kärlek snart igen! Känner så väl igen känslan du beskriver varje söndag. KRAM

    SvaraRadera